fbpx
Spring til indhold

Andet Politik

Der er meget godt i vores dejlige land, men der er desværre også en del ting vi kunne gøre bedre.

For at gøre Danmark til et endnu bedre land end det allerede er, samt for at løse de kriser vi står overfor, er det nødvendigt vi står sammen hen over midten, og laver politik der virker. 
De problematikker vi skal løse er der en masse bud på hvordan vi kan løse dem, det har jeg selvfølgelig også nogle bud på. Mine bud er bl.a.: 

FINANSKRISEN BANKER PÅ DØREN

 • Vi skal huske tilbage på årende før 2008, og ikke begå de samme fejl som vi gjorde dengang. En ny finanskrise vil have fatale globale konserkvenser. Vi skal forebygge, investere grønt og åbne døren for den næste generation af iværksættere.
  • Have verdens bedste vilkår for iværksættere. Det skal være nemt at starte virksomhed i Danmark, og det skal være nemt at få den til at vokse sig stor. 
  • Give virksomheder bedre mulighed for at investere i forskning i grønne projekter.
  • Inspirere forskere på universiteterne til livet som iværksætter og gøre det nemmere at bygge bro fra universiteterne til at tænke ind i et kommercielt produkt

mere grøn omstilling

 • Der er ikke ressourcer nok til alle. Vi er på vej til at blive 10 milliarder mennesker på denne planet, og det er nødvendigt at vi ændrer vores forbrug af fødevarer, hvis der skal være plads til os alle.
 • Helt konkret skal vi arbejde mod kostomlægninger der fordobler vores globale forbrug af frugt, grøntsager, nødder og bælgfrugter, men forbruget af fødevarer som rødt kød og sukker skal reduceres med mere end 50 %. En kost rig på plantebaserede fødevarer og med færre animalske fødevarer giver både forbedret sundhed og mange miljømæssige fordele.

UDDANNELSE VEJEN TIL FRIHED

 • Udannelse er nøglen til at flytte et samfund fremad og derfor er vores evne til at få unge mennesker i uddannelse et af de vigtigste parametre for Danmarks fortsatte fremgang og  succes.
 • De mange nedskæringer kvæler langsomt vores uddannelsessystem og kvaliteten daler med færre timer, færre undervisere og mindre tid til feedback og vejledning. 
 • Det er uhyre vigtigt at vi fjerner uddannelsesloftet og får de mange engelsksprogede uddannelser tilbage, da de er vigtige for Danmarks globale konkurrenceevne