fbpx
Spring til indhold

Mærkesager

Jeg har altid stemt på Radikale Venstre, fordi vi fører en stærk liberal og konkurrencedygtig økonomisk politik, og samtidig en human udlændingepolitik. Det er netop det, som differentierer Radikale Venstre fra de øvrige partier. 

Vi bor i et fantastisk land, som på mange måder er rarere, friere og dejligere at bo i end de fleste andre lande i verden. Men vi har ting, der kan blive bedre. Områder i dansk politik, som gør mig sur, ked af det og nogle gange flov over at være dansker. Mine mærkesager er: 

LIGESTILLING I ERHVERVSLIVET 

  • Kvinder i Danmark tjener 38% mindre end mænd – på trods af vi er lige så godt uddannet. I den seneste rapport fra World Economic Forum rangerer Danmark på plads nr. 101, når det kommer til kvindelige ledere. Det er vi tvunget til at gøre noget ved.
  • Jeg er meget liberal og ikke tilhænger af at pålægge private virksomheder love, som ikke giver mening. Men helt ligesom at vi pålægger virksomheder klimaafgifter, når de ikke kan selv, er vi nødt til at presse på politisk.

PLADS TIL FORSKELLIGHED

  • Verden udvikler sig, vi udvikler os som mennesker og familier udvikler sig. Som lesbisk går jeg meget op i LGBT+ rettigheder og kan se, at der desværre stadigvæk er områder, hvor LGBT+ personer bliver behandlet som andenransborgere i Danmark.
  • Helt konkret mener jeg, at der skal kigges nærmere på at sikre transkønnedes rettigheder, og jeg mener, vi skal kigge på lovgivning af de mange forskellige familieformer, vi har i dag.

INTEGRATION FREM FOR SYMBOLPOLITIK:

  • Alt for mange danskere lever utrygt her i Danmark, fordi de ikke er danske statsborgere. Vores lovgivning er på udlændingeområdet blevet symbolpolitik og giver i mange tilfælde slet ikke mening.
  • Jeg mener, det skal være lettere at leve i Danmark som ægtefælle til en dansker, og jeg mener, at personer født i Danmark automatisk skal have dansk statsborgerskab, når de fylder 18 år.

vil du være med i min kampagne?

Har du et spørgsmål?

eller vil du bare følge med?

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.